VERTROUWD SHOPPEN

VERTROUWD SHOPPEN

U bent al dagen  aan het vergelijken waar dat ene product het goedkoopst is en net wanneer u de bestelling bijna plaatst ziet u ineens dat die site nog extra verzendkosten en administratiekosten rekent. Of dat uw pakketje ineens uit China moet komen met een levertijd van 30 dagen!

Deze frustratie heeft u zeker niet bij TMpost Wij bieden u namelijk duidelijkheid en transparantie over bezorging en levertijden.

U betaalt meestal een geringe bijdrage in de verzendkosten.

Veilig winkelen

TMpost is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

Dit betekent dat TMpost voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van TMpost onderstreept. 

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij TMpost te kopen.