GO SOLID! Oplader voor Lacros Scamper, Ambling, Canter en Gemini 42V / 2A

 49.95

GO SOLID! Oplader voor Lacros Scamper, Ambling, Canter en Gemini 42V / 2A Altijd voordelig met Fietsaccessoires van GO SOLID!

Informatie & Bestellen

Beschrijving

GO SOLID! Oplader voor Lacros Scamper, Ambling, Canter en Gemini 42V / 2A

Voordelig een GO SOLID! aanbieding

Alles in huis voor een voordelige aanbieding in Fietsenwinkel, altijd de beste deals!

 


Omschrijving:

GO SOLID! Oplader voor Lacros Scamper, Ambling, Canter en Gemini 42V / 2A

Wanneer je op zoek bent naar een oplader om jouw elektrische fiets van Lacros weer mee op te laden, is GO SOLID! de beste keuze voor jou! De lader heeft exact dezelfde specificaties als jouw originele oplader. Voorzien van de benodigde CE keuringen en beveiligingen maakt deze GO SOLID dé lader om jouw Lacros fiets weer veilig maar toch snel op te laden. Het indicatielampje geeft aan wanneer jouw step is volgeladen. Is jouw Lacros fiets volgeladen? Dan stopt de lader automatisch met laden. Dat is goed voor je fiets én voor het stroomverbruik, handig toch?! De GO SOLID! Elektrische fiets Oplader voor Lacros beschikt over de volgende kenmerken: Laadt jouw vouwfiets veilig en snel op Voorzien van slimme beveiligingen Lengte van 2.5 meter 1 jaar garantie De lader is geschikt voor meerdere modellen van Lacros. De populairste modellen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet: Lacros Scamper Lacros Ambling Lacros Canter Lacros Gemini Staat jouw merk of model hier niet tussen? Het kan zijn dat deze oplader alsnog geschikt is voor jouw fiets.  Extra lang snoer Van stopcontact tot aan het hoverboard meet de lengte van deze oplader +/- 2.5 meter. Zo heb jij wat extra bewegingsruimte bij het opladen van je elektrische fiets van Lacros! Smart Protection System De GO SOLID! oplader is voorzien van slimme beveiligingen, zodat je je over de veiligheid geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast worden de adapters standaard geleverd met 1 jaar garantie, dus mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, staan wij klaar om je te helpen!


Levering: De levertijd is 2 werkdag(en) dagen

Verzendkosten: 0.00

Gewicht / maat:

Merk: GO SOLID!

Kleur: Zwart

Ean Code: 8720908823984

 

Een juiste keus van TMpost Termeulenpost!


Garantie indien van toepassing:

  Fietsenwinkel

 

Wij hebben altijd de beste deals!

 

Iets nieuws voor in je huis of keuken nodig? Of een onderdeel? En staat het hier niet bij?

Wij hebben nog meer dan 110.000 artikelen en onderdelen in voorraad

Stuur ons een berichtje en wij kijken of we het voor je kunnen leveren klik hier >

 

Gevonden op: Vrije tijd > Fietsenwinkel > Fietsaccessoires > Elektrische fietsaccessoires

 

Het is mogelijk dat de getoonde prijs kan afwijken wanneer u op bestellen klikt. Deze artikelen worden geleverd door onze aanbieders en kunnen tussentijds gewijzigd zijn, prijswijzigingen zijn daarom voorbehouden, afhankelijk van tussentijdse updates aanbieders. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

Deel de aanbieding met je vrienden…

Views: 0

Extra informatie

Naam

Merk

Categorie

Kleur

Levertijd

Verzendkosten