Monster Cable HDMI Essentials UHD 4K HDR 22.5GBPS – 1,8m

 29.95

Monster Cable HDMI Essentials UHD 4K HDR 22.5GBPS – 1,8m Altijd voordelig via TMpost

Informatie & Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 000000000000322004 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De beste Televisie deals op TMpost

Aanbieding: Monster Cable HDMI Essentials UHD 4K HDR 22.5GBPS – 1,8m 

Omschrijving:

UltraHD 4K HDTV, Blu-ray, HD-kabel, Home video en foto's. HDMI is de wereldstandaard op het gebied van home entertainment-connectiviteit. Daarom hebben we Ultra HD HDMI geïntroduceerd. En er is niets standaards aan. Alle drie producten in de reeks beschikken over de snelheid, functies en toekomstbestendige garantie die Monster Ultra HD tot de wereldstandaard maken.
Behoefte aan snelheid
Snelheid is de hoeveelheid gegevens die je via een kabel kunt verzenden. Als het water was, zou je dan een rietje of een brandslang willen? En de vuistregel is, hoe sneller hoe beter. Nu 1080p HD de norm is, en met de nieuwe 4K-tv's, is de behoefte aan snelheid groter dan ooit. Het betekent gewoon beter beeld en beter geluid.  Ultra Hoge Snelheid Met razendsnelle 22,5 Gbps is de Essentials HDMI-kabel snel; snel genoeg om al jouw high-def video's te verwerken met de snelheid die je nodig hebt. 
Maak verbinding met het entertainment waarvan jij houdt
Naast de extreem hoge bandbreedte is de Ultra HD Essentials een geweldige keuze voor de kernverbindingen in jouw home entertainment-systeem. Wat de wereld van entertainment ook voorschotelt, Ultra HD Essentials levert het. Dolby DTS-HD en 8-14 bit kleuren zijn gedekt.
Nauwkeurige constructie
Onze HDMI-kabels zijn voorzien van een schat aan functies om jou te verzekeren van geweldige prestaties. Wij bieden je 24-karaats gouden contacten die bestand zijn tegen 10.000 invoegingen om de signaalintegriteit te waarborgen, een metalen trekontlasting voor maximale duurzaamheid en bescherming van de geleiders, een Duraflex-omhulsel dat onder extreme temperaturen is getest om meer dan 4.000 bochten te weerstaan en een drievoudig gelaagde afscherming met hoge dichtheid die beschermt tegen radiofrequentieruis tot 1 GHz. 
Volledig metalen mantel
Goedkope kabels breken gemakkelijk! Monster versterkt verder de HDMI-connector met een uniek metaaljasje om sterkte en starheid aan de connector toe te voegen. Het is uiterst moeilijk om de connector van onze premium HDMI-kabels te buigen of te breken! 
24k vergulde geanodiseerde connectoren
Veel HDMI-kabels hebben vergulde connectoren – goud is een uitstekende geleider en wordt niet snel aangetast, maar het plating-proces legt een laag metaal bovenop de connector zelf, die kan afbrokkelen of slijten bij herhaaldelijk gebruik. Monster gebruikt goud geanodiseerde connectoren, een methode die de weerstand van de connector tegen slijtage verhoogt en verder beschermt tegen corrosie. 
Solide connectoren
Veel basis HDMI kabels zijn slecht geconstrueerd. Je ziet de vergulde connectorkop, maar wat je niet ziet is dat de binnenkant van het connectorblok gevuld is met lijm of een andere vulstof. Dit is niet alleen een zwak materiaal dat de neiging heeft het te begeven en de metalen HDMI-connectorkop in jouw apparaat achter te laten, maar het is ook zeer slecht in het afschermen van jouw signaal tegen ruis van buitenaf. Deze HDMI-kabels mogen dan wel beweren dat ze over de gehele lengte van de kabel zijn afgeschermd, maar als de kop niet ook wordt beschermd op de plaats waar het signaal het meest kwetsbaar is voor interferentie van andere kabels, stroombronnen en apparaten, kan jouw signaal nog steeds nadelig worden beïnvloed. 
HDMI met Ethernet
Het HDMI Ethernet-kanaal biedt plaats aan huidige en toekomstige IP-gebaseerde netwerkoplossingen voor consumentenelektronicaproducten, waardoor meerdere apparaten een enkele internetverbinding kunnen delen. Geen aparte Ethernet-kabel nodig. Moet worden ondersteund door jouw hardware. 
Live Forever Levenslange Garantie
Monster garandeert de bouwkwaliteit van jouw kabels tegen elk defect of fout, voor de levensduur van jouw kabel. Als binnen 10 jaar jouw kabel defect raakt, heb je de gemoedsrust dat je niet voor een nieuwe hoeft te betalen. 
Kenmerken:
Ultra Hoge Snelheid tot 22.5Gbps
Nauwkeurige constructie
Volledig metalen omhulsel
24K goud geanodiseerde connectoren
Stevige connectoren
HDMI


Levering: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Verzendkosten: 0.00

Gewicht / maat:

Merk: Monster

Kleur:

Ean Code: 741835115131

Extra:

Gratis bezorgd vanaf €20.

Lekker voordeel zoeken op TMpost

Garantie indien van toepassing:

Wij hebben altijd de beste deals!

Iets nieuws voor in of om je huis of keuken nodig? En staat het hier niet bij?

Wij hebben nog meer dan 50.000 artikelen en onderdelen in voorraad

Stuur ons een berichtje en wij kijken of we het voor je kunnen leveren klik hier >

Gevonden op: Televisie;Televisie accessoires;HDMI kabel

Wij zoeken altijd voor u de laagste prijs van een artikel bij heel veel shops, deze vermelden wij dan ook. Soms kan een prijs tussentijds worden aangepast, of dat de aanbieding is afgelopen. De vermelde prijzen zijn altijd onder voorbehoud aanpassingen van onze aanbieders. Hier kunnen ook geen rechten aan ontleend worden. U besteld altijd direct bij de erkende dealer of webwinkel, zij hebben ook informatie voor u betreffende levertijd en informatie over het artikel.

Deel het met je vrienden…

Extra informatie

Naam

Merk

Categorie

Levertijd

Verzendkosten