Monster Cable HDMI Gaming UHD 8K Dolby Vision HDR 48GBPS – 1,8m

 49.99

Monster Cable HDMI Gaming UHD 8K Dolby Vision HDR 48GBPS – 1,8m Altijd voordelig via TMpost

Informatie & Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 000000000000320885 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De beste Televisie deals op TMpost

Aanbieding: Monster Cable HDMI Gaming UHD 8K Dolby Vision HDR 48GBPS – 1,8m 

Omschrijving:

UltraHD 8K en 4K HDTV, PC Gaming, Console, HD-kabel, Home video en foto's. HDMI is de wereldstandaard op het gebied van Gaming-connectiviteit. Daarom hebben we Ultra HD HDMI geïntroduceerd. En er is niets standaards aan. Alle drie de producten in de reeks beschikken over de snelheid, functies en toekomstbestendige garantie die van Monster Ultra HD de wereldstandaard maken.
Behoefte aan snelheid
Snelheid is de hoeveelheid gegevens die je via een kabel kunt verzenden. Als het water was, zou je dan een rietje of een brandslang willen? En de vuistregel is, hoe sneller hoe beter. Nu 4K HD de norm is, en met de nieuwe 8K en 4K – 144Hz schermen, is de behoefte aan snelheid groter dan ooit. Het betekent gewoon beter beeld en beter geluid.
Ultra Hoge Snelheid
Ultra gecertificeerde kabel 2.1 Met een snelheid van 48 Gbps is de Gaming HDMI-kabel snel; snel genoeg om al je high-def video's te verwerken met de snelheid die je nodig hebt.
Maak verbinding met het entertainment waar je van houdt
Naast de extreem hoge bandbreedte is de Ultra HD Gaming kabel een geweldige keuze voor de kernverbindingen in je home-entertainmentsysteem. Wat de wereld van entertainment ook voorschotelt, Ultra HD Gaming levert het. Dolby DTS-HD en 8-14 bit kleuren zijn gedekt.
Nauwkeurige constructie
Onze HDMI-kabels zijn voorzien van een schat aan functies om jou te verzekeren van geweldige prestaties. Wij bieden je 24-karaats gouden contacten die zijn getest op 10.000 invoegingen om de signaalintegriteit te waarborgen, een metalen trekontlasting voor maximale duurzaamheid en bescherming van de geleiders, een Duraflex-omhulsel dat onder extreme temperaturen is getest op buigbestendigheid van meer dan 4.000 bochten en een drievoudig gelaagde afscherming met hoge dichtheid die beschermt tegen radiofrequentieruis tot 1 GHz.
Volledig metalen mantel
Goedkope kabels breken gemakkelijk! Het monster versterkt verder de HDMI- connector met een uniek metaaljasje om sterkte en starheid aan de schakelaar toe te voegen. Het is uiterst moeilijk om de connector van onze premium HDMI-kabels te buigen of te breken!
24k goud geanodiseerde connectoren
Veel HDMI-kabels hebben vergulde connectoren – goud is een uitstekende geleider en wordt niet snel aangetast, maar het verguldingsproces legt een laagje metaal bovenop de connector zelf, dat kan afbrokkelen of slijten bij herhaaldelijk gebruik. Monster gebruikt goud geanodiseerde connectoren, een methode die de weerstand van de connector tegen slijtage verhoogt en verder beschermt tegen corrosie.
Solide connectoren
Veel basis HDMI kabels zijn slecht geconstrueerd. Je ziet de vergulde connectorkop, maar wat je niet ziet is dat de binnenkant van het connectorblok gevuld is met lijm of een andere vulstof. Dit is niet alleen een zwak materiaal dat de neiging heeft het te begeven en de metalen HDMI-connectorkop in jouw apparaat achter te laten, maar het is ook zeer slecht in het afschermen van uw signaal tegen ruis van buitenaf. Hoewel deze HDMI-kabels beweren dat ze over de gehele lengte van de kabel zijn afgeschermd, kan jouw signaal nog steeds nadelig worden beïnvloed als de kop niet ook wordt beschermd op de plaats waar het signaal het meest kwetsbaar is voor interferentie van andere kabels, stroombronnen en apparaten.
HDMI met Ethernet
Het HDMI Ethernet Kanaal biedt plaats aan huidige en toekomstige IP-gebaseerde netwerkoplossingen voor consumentenelektronicaproducten, waardoor meerdere apparaten een enkele internetverbinding kunnen delen. Geen aparte Ethernet-kabel nodig. Moet worden ondersteund door uw hardware.
Live Forever Levenslange Garantie
Monster garandeert de bouwkwaliteit van jouw kabels tegen elk defect of fout, voor de levensduur van jouw kabel. Dus als binnen 10 jaar jouw kabel defect raakt, heb je de gemoedsrust dat je niet hoeft te betalen voor een nieuwe.
Kenmerken:
Ultra Hoge Snelheid tot 48Gbps
Nauwkeurige constructie
Volledig metalen omhulsel
24K goud geanodiseerde connectoren
Stevige connectoren
HDMI met


Levering: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Verzendkosten: 0.00

Gewicht / maat:

Merk: Monster

Kleur:

Ean Code: 741835116626

Extra:

Gratis bezorgd vanaf €20.

Lekker voordeel zoeken op TMpost

Garantie indien van toepassing:

Wij hebben altijd de beste deals!

Iets nieuws voor in of om je huis of keuken nodig? En staat het hier niet bij?

Wij hebben nog meer dan 50.000 artikelen en onderdelen in voorraad

Stuur ons een berichtje en wij kijken of we het voor je kunnen leveren klik hier >

Gevonden op: Televisie;Televisie accessoires;HDMI kabel

Wij zoeken altijd voor u de laagste prijs van een artikel bij heel veel shops, deze vermelden wij dan ook. Soms kan een prijs tussentijds worden aangepast, of dat de aanbieding is afgelopen. De vermelde prijzen zijn altijd onder voorbehoud aanpassingen van onze aanbieders. Hier kunnen ook geen rechten aan ontleend worden. U besteld altijd direct bij de erkende dealer of webwinkel, zij hebben ook informatie voor u betreffende levertijd en informatie over het artikel.

Deel het met je vrienden…

Extra informatie

Naam

Merk

Categorie

Levertijd

Verzendkosten