Samsung QLED 4K TV 55Q80B (2022)

 999.00

Samsung QLED 4K TV 55Q80B (2022) Altijd voordelig via TMpost

Informatie & Bestellen Vergelijk
Artikelnummer: 000000000000321602 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De beste Televisie deals op TMpost

Aanbieding: Samsung QLED 4K TV 55Q80B (2022) 

Omschrijving:

Bekijk donkere en lichte scènes met rijke contrasten dankzij de Direct Full Array achtergrondverlichting en dit is een van de weinige Samsung televisies die beschikt over deze techniek! Daarnaast zorgt de AI Quantum Processor 4K ervoor dat alle content razendsnel wordt verbeterd naar 4K beeldkwaliteit. Maar ook aan het geluid van deze TV is gedacht want er zijn extra speakers aan de bovenzijde van de TV toegevoegd. Ook volgt het geluid de actie op het scherm dankzij Object Tracking sound. Zo geniet je van een complete smart TV-ervaring.
Rijke contrasten in elke scène
De achtergrondverlichting Direct Full Array is onderverdeeld in veel verschillende zones waardoor plaatselijke dimming kan worden toegepast. Dit komt doordat de donkere beelden in de content gedimd worden en de lichte zones juist krachtiger belicht worden. Zo zorgt Direct Full Array ervoor dat de juiste zones belicht worden voor een versterkt contrast.
Volg zowel beeld als geluid
Met deze TV volg je niet alleen het beeld op het scherm maar ook alle geluiden. Dit komt door de Object Tracking Sound software waardoor het net lijkt of je middenin de actie zit. Dit komt omdat er extra speakers aan de bovenkant waardoor je het geluid van verschillende kanten hoort.
Dit jaar wordt er een extra boost aan je filmbeleving gegeven want de speakers zijn dit jaar uitgerust met Dolby Atmos. De opwaarts gerichte speakers kaatsen het geluid via het plafond naar je toe. Maak je geluidervaring echt helemaal compleet met een Samsung Soundbar. Dankzij Q-Symphony werken je soundbar en TV in harmonie samen. Een gewone soundbar daarentegen schakelt het geluid van je tv uit maar met Q-Symphony wordt er dus een indrukwekkende geluidservaring gecreëerd.
Realistische beelden met fantastische kleuren
Een nuance in heldere beelden en optimaal contrast wordt gegarandeerd door Quantum High Dynamice Range (HDR). Deze Mini LED’s kunnen tot wel 16.384 verschillende soorten licht gradaties weergeven voor een juiste nuance in zwartwaarden in combinatie met de juiste piekhelderheid. Hoe hoger de helderheid, hoe rijker het contrast kan zijn. Bij TV’s geldt wordt de helderheid uitgerukt in het aantal nits. Hoe meer nits, hoe hoger de helderheid is. Deze Samsung televisie beschikt over een piekhelderheid van wel 1500 nits waardoor de beelden realistisch helder zijn.
Alle content razendsnel naar 4K beeldkwaliteit
Het kloppende hart van deze QLED TV is de Quantum Processor 4K. Deze zorgt ervoor dat al jouw content optimaal tot zijn recht komen doordat het de content analyseert van de inputbron en automatisch verbeterd. Denk bijvoorbeeld aan beeldbewerkingen als ruis tegengaan, verloren details herstellen en random rondom voorwerpen of teksten scherper maken. Het maakt niet uit welke bron je gebruikt voor je entertainment, de processor maakt alle content razendsnel tot 4K-resolutie.
Beeld afgestemd op jouw omgeving
Of je er nu veel licht de kamer is waarin je TV kijkt of dat er weinig licht is, op basis van jouw omgeving wordt de helderheid van je beeldscherm aangepast. Adaptive Picture stelt zich actief in op het omgevingslicht en past de helderheid daarop aan. Is er een donkere scène op een klaarlicht dag? Dan verhoogt hij automatisch de helderheid. En is er een heldere scène terwijl je ’s avonds laat TV kijkt? Dan gaat de helderheid omlaag. Zo heb je altijd aangenaam beeld in elke kijkomstandigheid. Verder zorgt Adaptive Sound dat ook het geluid in elke scène wordt geoptimaliseerd zodat ook het geluid perfect is afgestemd op de omgeving.
Op afstand samen TV kijken
Je favoriete serie of spannende sportwedstrijd is veel leuker om samen te kijken met je vrienden of familie. Hiervoor hoef je nu niet meer te video bellen want op deze TV zit de Watch Together functie waardoor je zelfs op afstand samen TV kan kijken. Sluit je Samsung SlimFit Cam, Logitech webcam of smartphone aan op de TV en start de Watch Together functie. Zodra je deze functie start,


Levering: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Verzendkosten: 0.00

Gewicht / maat:

Merk: Samsung

Kleur:

Ean Code: 8806094235395

Extra:

Gratis bezorgd vanaf €20.

Lekker voordeel zoeken op TMpost

Garantie indien van toepassing:

Wij hebben altijd de beste deals!

Iets nieuws voor in of om je huis of keuken nodig? En staat het hier niet bij?

Wij hebben nog meer dan 50.000 artikelen en onderdelen in voorraad

Stuur ons een berichtje en wij kijken of we het voor je kunnen leveren klik hier >

Gevonden op: Televisie;QLED tv;4K QLED tv

Wij zoeken altijd voor u de laagste prijs van een artikel bij heel veel shops, deze vermelden wij dan ook. Soms kan een prijs tussentijds worden aangepast, of dat de aanbieding is afgelopen. De vermelde prijzen zijn altijd onder voorbehoud aanpassingen van onze aanbieders. Hier kunnen ook geen rechten aan ontleend worden. U besteld altijd direct bij de erkende dealer of webwinkel, zij hebben ook informatie voor u betreffende levertijd en informatie over het artikel.

Deel het met je vrienden…

Extra informatie

Naam

Merk

Categorie

Levertijd

Verzendkosten