klantenservice tmpost termeulenpost

Contact

Contact pagina

Neem contact met TMpost voor vragen over de site, informatie aanvraag, goedkope aanbiedingen op maat gemaakt of suggesties. 

Zoek je een onderdeel voor tv, radio, computer, wasmachine of iets in de keuken? en staat het niet op de website? Laat het ons weten want wij kunnen het vast wel voor jou leveren. klik hier >


Alle op de website vermelde deals worden aangeleverd door verschillende aanbieders en webwinkels, TMpost zoekt altijd alleen de laagste prijs online voor u op en deelt deze dan met u. Het kan soms zijn dat een prijs net aangepast is, of een artikel niet meer verkrijgbaar is waardoor deze op onze site nog niet geupdated is. Hier zit altijd een paar dagen tussen.

Ruilen en retourneren doet u dan ook via de partner waar het artikel besteld is.

Wijzigingen in prijs en artikel altijd voorbehouden.

CONTACT DETAILS TMpost:

Tel: 0909-2444263 – 17802  *0,35ct. pm.

Bgg. 063-8886233 alleen indien ons andere nummer niet werkt

KVK 02048944

BTW NL001440862B51

Email: info @ tmpost.nl

Heb je andere vragen of opmerkingen neem dan ook gerust contact met ons op.

Natuurlijk kan dit ook per telefoon 0909-2444263 – 17802  *0,35ct. pm.

Of kijk even op de vraag en antwoord pagina

Heeft u een klacht? klik hier

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen

  Adres: Hoofdstraat Hoogeveen 7906GB (geen bezoekadres)

  De beste aanbiedingen

  Wij zoeken altijd naar de beste aanbiedingen en plaatsen deze op de website van TMpost. Zo hoef jij niet heel internet af te zoeken, maar vind je gemakkelijk een voordelige aanbieding.

  TMpost zoekt bij alle grote Online stores van Nederland en Europa naar de beste aanbiedingen. De goedkoopste optie per item wordt op de website geplaatst. Je koopt dit item uiteindelijk niet via TMpost, maar via één van onze partners, bijvoorbeeld Lidl, Blokker, Coppens of andere warenhuizen. Uiteindelijk gaat de garantie en betaling ook via deze partijen.

  Vermelde prijzen

  De vermelde prijzen zijn altijd onder voorbehoud aanpassingen van onze aanbieders. Wij verkopen zelf niets (behalve onderdelen op maat besteld) U besteld altijd direct bij de erkende dealer of webwinkel, zij hebben ook informatie voor u betreffende levertijd en informatie over het artikel.

  Views: 4392