Disclaimer

Gebruik van de website https://www.tmpost.nl en Termeulenpost en/of een product van Kortingkoopjes betekent dat u deze disclaimer accepteert.

Aan de afbeeldingen en de omschrijvingen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Ozaflu streeft naar zo actueel mogelijke website,

Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website en/of in een product feed en/of in een Kortingkoopjes onvolledig en/of onjuist zijn dan kan Kortingkoopjes daarvoor en voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende inhoud geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Kortingkoopjes is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de webpagina en/of een actuele product feed van Kortingkoopjes of partner.

Kortingkoopjes mag de webpagina en/of een product feed naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of be├źindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving en is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of be├źindiging.

Kortingkoopjes behoudt zich het recht voor om u, zonder voorafgaande kennisgeving, de toestemming te ontzeggen en/of van bepaalde diensten die op de website worden aangeboden gebruik te maken. In aansluiting daarop is het Kortingkoopjes toegestaan de toegang tot de webpagina en de producten te monitoren.